Noul magazin dispune de o suprafata comerciala de 400 mp, avand peste 4.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia.

Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C a inregistrat in primele noua luni din acest an o cifra de afaceri de 124 milioane de euro, in scadere cu 50% fata de aceeasi perioada din anul anterior cand a raportat 248 milioane de euro.

In trimestrul trei din acest an, Altex Romania a inregistrat o usoara crestere fata de trimestrul doi 2009. "Volumul vanzarilor realizate de Altex Romania in trimestrul trei din 2009 a inregistrat o crestere de 6% fata de trimestrul doi, pe care noi o consideram foarte solida in actualele circumstante", spunea in octombrie directorul de marketing si vanzari, Cristian Moanta.

Suprafata comerciala totala a retailerului Altex se ridica la aproximativ 93.000 metri patrati, repartizata intre 52 de magazine Altex si 15 magazine Media Galaxy in principalele orase din tara. Altex Romania, controlat de Dan Ostahie (foto), este actionar majoritar in companiile Complet Electro Serv SRL – compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real estate si Credex SA – compania de credite de consum, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.

Principalii competitori ai retailerului pe piata autohtona de electronice, electrocasnice si IT&C sunt Flamingo si Domo.