Ca urmare a colaborarii cu cele doua grupuri farmaceutice, IIRUC Service va furniza servicii integrate pentru terminalele fiscale a 101 de farmacii operate de compania Hermes Pharma, parte a grupului de firme Relad, si servicii pentru terminalele fiscale si sistemele IT a 216 farmacii din retelele nationale ale lanturilor MediPlus si Sensiblu administrate de A&D Pharma.

Solutiile oferite includ servicii de outsourcing pentru administrarea echipamentelor fiscale, servicii IT in functie de cerinte, Service Desk si suport tehnic in vederea sustinerii si upgradarii parcului de echipamente si infrastructura, precum si servicii de mentenanta si distributie de terminale si consumabile.

Serviciile integrate oferite de IIRUC Service sunt completate de solutii financiare flexibile, precum procesul de achizitie in sistem de Buy Back.

Astfel, parcul de imprimante fiscale din reteaua nationala a grupului A&D Pharma va putea fi reinnoit prin acest sistem, compania IT furnizand si solutiile de instalare, fiscalizare, refiscalizare, consumabile personalizate, precum si dotarea cu echipamente fiscale pentru cea mai extinsa retea de farmacii din Romania.

Citeste aici despre ce tinte are furnizorul de solutii informatice IIRUC Service pentru 2010.