Intelegerea initiala referitoare la achizitie a fost semnata pe 11 august 2005. Filialele Scitex Vision achizitionate se afla in Statele Unite, Belgia, China, Israel, Mexic si Africa de Sud si vor fi integrate in grupul HP Imaging andPrinting.

Achizitia contribuie la extinderea pozitiei de lider a HP in domeniul tiparului industrial, de format foarte mare, care include materiale de promovare si aplicatii industriale, precum: afise, banere, reclama stradala si ambalaje. Ea consolideaza pozitia HP de partener care ofera toate tipurile de solutii pentru furnizorii de servicii de imprimare prin portofoliul de produse care contine imprimante de format mare, masini de tiparit digitale si, acum, imprimante industriale de format foarte mare, asigurand un avantaj competitional important.

"Aceasta achizitie accelereaza patrunderea HP pe una dintre cele mai importante piete, cu cea mai rapida crestere a oportunitatilor de piata", afirma Enrique Lores, vicepresedinte si director general al grupului HP Large Format Printing, Imaging and Printing. "Clientii isi vor da seama repede care sunt avantajele unei game mai vaste de produse si servicii, beneficiind in continuare de aceleasi nivele ridicate de servicii".

Despre HP

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii.

In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 31 iulie 2005, veniturile obtinute de HP au totalizat 85,2 miliarde USD. Mai multe informatii despre HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) puteti gasi la www.hp.com