Senior Software implementeaza o solutie ERP pentru Urgent Curier

Firma de curierat Urgent Curier a ales sa implementeze solutia SeniorERP a companiei producatoare de sisteme software de management al afacerilor Senior Software pentru a-si creste profitabilitatea, dar si pentru a reduce costurile.

Cu o cifra de afaceri de 12 milioane euro, Urgent Curier are in momentul de fata o flota de aproximativ 600 de autovehicule si acopera un numar de 1.500 de localitati. Avand 350 de angajati, peste 2.000 de clienti si un volum ce depaseste 1.200 facturi pe zi, Ugent Curier se adreseaza segmentul de piata al companiilor mici si medii.

"De la SeniorERP ne asteptam sa obtinem o evidenta si un control asupra cheltuielilor, sa avem un management al centrelor de profit, previziuni financiare si rapoarte contabile", a declarat Silviu Saulea, IT manager al companiei de curierat, referitor la asteptarile legate de solutia implementata de Senior Software.

Presiunea costurilor fixe in contextul scaderii accentuate a volumelor de transport a afectat profitabilitatea serviciilor de curierat. "De aceea se impune o restructurare a proceselor, conform noilor parametri financiari", a adaugat Saulea.

Dedicat companiilor de servicii si de distributie, SeniorERP este un sistem care permite eliminarea pierderilor operationale curente prin: eliminarea erorii umane, controlul cash-flow-ului, managementul centrelor de venit si cost, automatizarea proceselor repetitive, timpi de reactie rapizi, indicatori economici actualizati in permanenta etc.

Printre clientii Senior Software se numara UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Hofigal, Mirano International etc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri