Ultimele trei modele din seria Nokia NSeries - si anume Nokia N92, N80 si N71 - permit vizionarea de programe TV, redarea de muzica si trimiterea de e-mail-uri cu atasamente.

Principala atractie este fara indoiala modelul N92, primul model din lume care care un receptor incorporat DVB-H, standardul de televiziune mobila sustinut de Nokia.

Disponibil comercial la jumatatea anului viitor, N92 are un ecran QVGA de 2.8-inch cu carcateristica anti-luciu care poate afisa semnale TV cu pana la 16 milioane de culori si poate asigura pana la patru ore de vizionare cu o singura incercare. Vizionarea TV este optimizata in orientare landscape. Dispozitivul are un ghid electronic si o caracteritica de raspuns la 30 secunde.

N92 poate fi utilizat si ca player muzical, putand stoca pana la 1500 de melodii, precum si ca radio. Telefonul are un mod imagine pentru fotografii si captura video, precum si o camera de 2 megapixeli cu un zoom digital 4x.

Desi esti utilizat in principal pentru difuzari DVB-H, Nokia N92 functioneaza si ca un telefon 3G si utilizeza retelele mobile pentru a furniza servicii precum votare, feedback pentru programe si conexiune Web aditionala. De asemenea, dispozitivul ofera capacitati e-mail si download de continut utilizand WiFi.