Altex Romania, cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, impreuna cu BRD Finance au lansat serviciul de finantare disponibil in magazinele online www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro.

Serviciul ofera doua produse de finantare - Creditul Super Util si Creditul Urgent Promo.

"Un avantaj foarte important al acestui serviciu este timpul redus de analiza a dosarului, acesta fiind de 2 ore. Tot ceea ce trebuie sa faca clientul este sa alega produsele din magazinele online altex.ro sau mediagalaxy.ro, sa selecteze "plata in rate, prin credit BRD Finance", sa trimita formularul de credit impreuna cu adeverinta de venit, scanate pe e-mail, iar in maximum 2 ore este contactat de un consultant BRD Finance (conform programului normal de lucru)", declara Cristian Moanta (foto), director marketing si achizitii al Altex.

Serviciul de finantare lansat se adreseaza tuturor clientilor persoane fizice si persoane fizice autorizate, cu varsta cuprinsa intre 18 - 69 de ani, care achizitioneaza produse online.

"Creditul de consum este singurul instrument care poate genera cresterea semnificativa a vanzarilor de bunuri si servicii", spun oficialii companiei.

Valoarea produselor achizitionate variaza intre 500 si 4.000 lei in cazul creditului Urgent Promo si intre 500 si 30.000 lei pentru creditul Super Util, pe o perioada cuprinsa intre 6 - 60 de luni. Plata ratelor poate fi efectuata in numerar la orice sucursala BRD sau la oficiile Postei Romane, de pe card direct la ATM-uri sau prin Internet Banking (BRD NET) si ROBO - BRD.

Altex s-a mentinut si in 2009 pe prima pozitie pe piata de retail electroIT, cu afaceri de 180 milioane euro.

Cititi aici opiniile reprezentantilor companiei referitoare la ce se va intampla in 2010 pe piata locala de electronice, electrocasnice si IT&C locala si la cum va evolua Altex.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Altex construieste un centru logistic cu peste 37 mil. euro