Astfel compania va ajunge la o cifra de afaceri de circa 11 milioane de euro. Anul trecut ProVision IT Grup si-a mentinut afacerile la nivelul din 2008 si a inregistrat o scadere a profitului de 10%, a adaugat Alina Andriescu, director de marketing al grupului. Aceasta nu a mentionat valoarea profitului companiei in 2009.

Provision Software Division, cea mai importanta companie din cadrul grupului, a avut, in 2008, afaceri de 7,5 milioane de euro si profit net de 65.000 de euro, potrivit Ministerului de Finante.

“Daca se pastreaza trendul de inceput de an consideram ca vom avea o crestere de 10% a cifrei de afaceri si o metinere la acelasi nivel al profitului net. Continuam sa investim in oameni, continuam sa investim in tehnologii”, a afirmat Andriescu.

In acest an grupul cu circa 70 de angajati va investi un milion de euro in personal si in tehnologii noi. Reprezentanta ProVision IT Grup a spus ca firma nu va angaja, dar nici nu va disponibiliza personal in urmatorul trimestru.

Cei mai importanti clienti ai grupului provin din telecomunicatii, domeniul bancar si cel al utilitatilor.

De curand, ProVision IT Grup a anuntat o investitie de circa 150.000 de euro pentru lansarea cursurilor de training IT ale companiei americane, New Horizons, unul dintre principalii furnizori de pregatire in domeniul informatic la nivel mondial, cu peste 600 de centre in 30 de tari.