Managerul isi doreste de asemenea sa obtina profit, la fel ca si anul trecut.

Eduard Pughin (foto) nu a oferit date despre nivelul profitului net estimat pentru 2010 si nici despre cifra de afaceri din primul trimestru al acestui an, insa a precizat ca aceasta a fost “in regula”. El a adaugat ca primele trei luni din 2010 au fost mai bune decat aceeasi perioada din 2009.

Intre ianuarie si martie, compania a inregistrat cresteri doar pe segmentul de notebookuri, vanzarile fiind de cateva sute de exemplare.

Compania a vandut anul trecut 9.000 de desktopuri, 5.000 de laptopuri si 500 de servere, conform datelor Maguay.

Pe de alta parte, compania va miza pe zona de integrare de sisteme si spera ca aceasta sa aduca in jur de 20-30% din afacerile companiei, fata de 10% in 2009.

Citeste si:

In curand integratorul va incepe implementarea unui platforme de educatie electronica la Universitatea de Medicina si Farmacie "GR.T. Popa" din Iasi, proiectul fiind de 6,41 milioane de lei (1,5 milioane de euro la cursul de 4.0908 lei/euro din 8 aprilie).

Astfel, studentii vor avea acces la cursuri,
documentele suplimentare cursurilor si examinare electronica.

Platforma pentru care au fost necesare 32 de servere va fi utilizata de aproximativ 10.000 de persoane (studenti, cadre didactice, administratori si parinti. Proiectul este cofinantat prin fondul europene, cheltuielile nerambursabile fiind 5,3 milioane de lei (1,29 mil euro).

Compania fondata in 1997 are sediu central in Bucuresti si patru filiale Brasov, Targoviste, Ploiesti, Constanta.

Pentru Maguay lucreaza 60 de angajati si 20 colaboratori, dar in cazul in care integratorul IT va castiga noi proiecte pe segmentul de implementare de solutii informatice echipa va fi marita.