O companie IT vrea 10 clienti din imobiliare pentru o solutie CRM

Advantage Software Factory, producator local de aplicatii de management al relatiilor cu clientii si de aplicatii de colectare debite si restante, vrea ca in 2010 sa aiba clienti zece agentii imobiliare pentru AnytimeCRM, o solutie care monitorizeaza vanzarile si relatiile cu proprietarii si potentialii cumparatori
De la inceputul anului, solutia a fost adoptata de CB Richard Ellis Eurisko, Century 21 Romania, Euroest, Avenue Estate si Truism.

In cazul agentiilor imobiliare, costurile utilizarii aplicatiei sunt de 35 de euro pe luna pentru fiecare agent.

ASF este o firma romaneasca infiintata in 2001 cu afaceri de aproximativ 2 milioane de euro in 2009. Profitul net al ASF a fost in 2009 de circa 12-13% din cifra de afaceri.

Cele mai mari venituri ale companiei au provenit anul trecut din vanzarile de solutiile de colectare a datoriilor (un milion de euro) si din vanzarile de solutii CRM, care au adus anul trecut 100.000 de euro.

Compania a fost deschisa in 2001 de fondul de investitii spaniol GED Eastern Fund I si a fost cumparata in 2007 de catre Stefan Paun, Marian Stirbescu si Stefan Postelnicu, acestia fiind in prezent manageri si actionari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri