Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom) vrea sa ia un credit bancar de circa 10 milioane euro pe o perioada de doi ani pentru implementarea proiectului WiMax, potrivit unui anunt al societatii de pe e-licitatie.ro.
Creditul va fi luat printr-o negociere accelerata ce va avea loc la 31 mai. Selectia bancilor se va face in functie de cifra de afaceri. Astfel, vor fi selectati primii trei ofertanti, in ordine descrescatoare a cifrei de afaceri. Bancile interesate sa participe la negocieri trebuie sa depuna o garantie de participare de 32.380 lei.

Reprezentantii Radicom declarau pentru NewsIn la inceputul anului ca Societatea are prevazute pentru 2010 doua mari proiecte de investitii, respectiv dezvoltarea retelei de acces broadband WiMax fix in resedinte de judet si in alte locatii, in valoare de 153 milioane lei, si demararea proiectului de implementare a televiziunii digitale, in valoare de 135 milioane lei.

De asemenea, Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom) si-a planificat pentru acest an venituri totale de 359,9 milioane lei si cheltuieli pentru investitii de 251,8 milioane lei, potrivit Bugetului de Venituri si Cheltuieli (BVC) al companiei, publicat in Monitorul Oficial.

Radiocom este unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din Romania, fiind in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara Societatea Romana de Televiziune, Societatea Romana de Radiodifuziune, Vodafone Romania, Orange Romania, Telemobil, GTS Romania, BCR Asigurari, Transfond, Rompetrol, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Ministerul Apararii Nationale, Serviciul Roman de Informatii, Antena 1, Pro TV, Prima TV, Realitatea TV.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Setari Cookie-uri