AOL a anuntat ca a dezvoltat un serviciu care va adapta Internetul pentru a se adapta dispozitivelor mobile cu browsere Web.
Utilizatorii telefoanelor mobile pot acum sa efectueze cautari Web la fel ca de pe un computer desktop si pot accesa orice site Web, potrivit AOL. Pana acum, ecranele mici ale celor mai multe PDA-uri cu functii Internet si telefoane smart au fost prea mici pentru a descarca multe pagini Web.

Serviciul AOL Mobile Search Service adapteaza automat rezultatele cautarii si paginile Web pentru dispozitivele handheld, utilizand tehnologia de analiza a continutului si transcodare de la InfoGin.

Alte servicii mobile permit doar descarcarea paginilor ce sunt WAP (Wireless Application Protocol)-enabled.
In iulie, Yahoo a anuntat ca a extins functia de cautare browser pentru mobile pentru telefoanele WAP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri