Accesand www.cosmote.ro, clientii pot consulta harta interactiva a serviciilor de date 3G care ofera o viziune mult mai clara asupra semnalului disponibil intr-o anumita zona din tara, avand ca suport harta localitatilor sau imagini din satelit.

Harta interactiva clasifica in 4 categorii nivelul semnalului servicilor de date 3G disponibil in intreaga tara, oferind informatii detaliate despre viteza de transfer a datelor sau despre tipul serviciilor care pot fi accesate pentru fiecare categorie in parte.

Serviciile 3G de Internet mobil in banda larga oferite de Cosmote sunt disponibile prin intermediul pachetelor Connect 3G, prin cea mai avantajoasa oferta din piata pentru Internetul mobil si conexiune la Internet pentru laptop, permitand cel mai mare volum de transfer de date cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

Citeste si:

Serviciile Connect 3G sunt in prezent disponibile in aproximativ 3.300 de localitati din intreaga tara. Reteaua 3G ofera Internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

Serviciile Connect 3G cu abonament oferite de operator sunt disponibile si in roaming, in 33 de tari prin intermediul a 42 de parteneri de roaming, in Europa, USA, Turcia, dar si in destinatii exotice precum Emiratele Arabe Unite sau Hong Kong.

Cosmote avea in Romania 7,2 milioane de clienti la 31 martie 2010.