Tornado Sistems mai are 21 de magazine sub brandul Twister

Goodwill Enterprises, compania din grupul Tornado Sistems care opereaza franciza lantului de retail Twister, a schimbat strategia de dezvoltare trecand de la vanzari catre o retea restransa de magazine IT la vanzari catre retaileri independenti de electronice si electrocasnice, a declarat pentru Wall-Street Eugen Lepadatu, fondator al Tornado Sistems.

"In acest moment compania vinde catre 230 de parteneri care detin mai mult de 300 de magazine distribuite in toata tara. Dintre acestea numai 21 functioneaza sub brandul Twister. Strategia pe termen scurt este cresterea numarului de magazine deservite la 400 si marirea ponderii brandurilor proprii in vanzari la 40%", explica Eugen Lepadatu.

Pe langa produsele IT, compania ofera in prezent si electronice si electrocasnice de la producatori precum Whirpool, Indesit, Samsung, Candy, Tefal, Orion, Akai, dar si branduri proprii.

In septembrie 2008 Goodwill Enterprises avea 35 de magazine la nivel national, iar conducerea companiei planuia sa ajunga la 100 de unitati pana la finalul lui 2009.

Anul trecut compania a avut afaceri de 1,67 milioane de euro si 15 angajati comparativ cu 1,49 milioane de euro si 19 angajati in urma cu doi ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
WhatsApp, Messenger și Instagram vor fi comasate. Cum va arăta noua aplicație
Setari Cookie-uri