Cad capete in urma problemelor tehnice ale iPhone 4: Seful tehnic de la Apple a parasit compania

Mark Papermaster, responsabil pentru dezvoltarea brandului iPhone, a parasit compania Apple pe fondul unor reclamatii privind o serie de probleme tehnice aparute la modelul iPhone 4 introdus recent pe piata, anunta New York Times.

Steve Dowling, un purtator de cuvant al Apple, a declarat ca Mark Papermaster va fi inlocuit de Bob Mansfield, vicepresedinte al departamentului tehnic din cadrul Macintosh.

Papermaster s-a alaturat echipei Apple in anul 2008, dupa o experienta de 25 de ani in top management-ul I.B.M. Aceasta decizie a dat startul unui proces prin care I.B.M. a incercat sa-l impiedice pe Mark Papermaster sa activeze in cadrul Apple invocand o clauza de non-competitie.

Imediat dupa lansarea noului model iPhone 4, utilizatorii au invocat probleme de semnal si receptionare a apelurilor, fapt ce a dus la o dezbatere publica intensa. Ca raspuns, oficialii Apple i-au sfatuit pe utilizatori sa evite atingerea partii inferioare a telefonului, recunoscand ulterior ca problema a existat nu doar in cazul iPhone 4, ci si in cazul altor modele anterioare.

In perioada aprilie-iunie, Apple a vandut 8,4 milioane de iPhone-uri, in scadere cu 4% de la 8,75 milioane, cate a comercializat in T1, dar cu 61% mai multe unitati fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Sursa foto: BusinessInsider


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri