Cosmote lanseaza o noua promotie, oferind mai multe minute si SMS-uri in retea pentru clientii care semneaza un contract pe 24 de luni si isi creeaza propriul abonament Perfect pentru Tine.

Astfel, toti clientii care aleg un abonament Perfect pentru Tine cu o valoare lunara mai mica de 8 euro (fara TVA) vor beneficia de dublul minutelor si SMS-urilor in retea incluse in planul tarifar si in extraoptiuni pentru primele sase luni de contract.

Utilizatorii care aleg un abonament Perfect pentru Tine cu o valoare lunara mai mare sau egala cu 8 euro (fara TVA) vor beneficia de minute si SMS-uri in retea nelimitat pentru primele sase luni de contract. Promotia este valabila pana la 30 septembrie 2010, cu posibilitatea de prelungire.

In plus, bonusul nelimitat sau oferta dublata cu minute in retea incluse in portofoliul Perfect pentru Tine pot fi folosite si pentru apelurile catre reteaua de telefonie fixa Romtelecom, existand posibilitatea de extindere a acestei oferte.

Citeste si:

Totodata, clientii Cosmote care activeaza un abonament Perfect pentru Tine, pot naviga pe Internet de pe telefonul mobil activand noua extraoptiune “web’n’walk pentru tine”, disponibila la 2,01 euro/luna (fara TVA).

Portofoliul Perfect pentru Tine consta intr-un plan tarifar standard, de 4,5 euro pe luna (fara TVA), ce cuprinde 50 de minute nationale si internationale, respectiv 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea.

La acest plan standard, utilizatorii pot adauga extraoptiuni care includ minute nationale si internationale suplimentare, minute si SMS-uri suplimentare in retea si/sau extraoptiunea “web’n’walk pentru tine”. In functie de valoarea totala a abonamentului astfel configurat, abonatii beneficiaza si de anumite oferte la achizitionarea de telefoane mobile.

Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,6 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Cosmote avea in Romania 6,7 milioane de clienti, la 30 iunie 2010.