Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe plan local, cu afaceri de 484 milioane euro in primul semestru, anunta lansarea aplicatiei Orange film pentru iPhone, disponibila acum in App Store.
Aplicatia Orange film ofera utilizatorilor posibilitatea de a citi synopsisurile filmelor, de a vedea trailere si, daca sunt clienti Orange, de a solicita un cod pentru a primi 2 bilete la pret de 1 in cinematografele partenere, in fiecare zi de miercuri.

De asemenea, aplicatia permite identificarea cinematografelor pe harta, accesarea programelor de filme, trimiterea unui e-mail cu aceste detalii sau apelarea casei de bilete. Utilizatorii aplicatiei pot citi si posta comentarii pe Cinemagia.

"Pregatim si alte solutii pentru utilizatorii de produse Apple", a declarat Julien Ducarroz, CCO pe segmentul business to consumer.

Aplicatia Orange film este disponibila gratuit in App Store de pe iPhone sau la www.itunes.com/appstore/.

Orange este singurul distribuitor oficial de iPhone din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri