Compania LG Electronics Romania intentioneaza sa deschida, anul viitor, un centru propriu de service pentru aparate electrocasnice si un birou regional la Cluj-Napoca, ca parte a programului de extindere.

Daniel Mitel, vicepresedinte vanzari in cadrul companiei ca este vizat municipiul Cluj-Napoca deoarece acesta va putea acoperi intreaga zona a Transilvaniei din punctul de vedere al serviciilor oferite, informeaza Mediafax.

"In momentul de fata, service-ul pentru produsele noastre este foarte important, in special pentru aparatele de aer conditionat, dar si pentru alte produse electrocasnice. Ar trebui ca anul viitor sa fim capabili sa deschidem un service propriu al companiei la Cluj-Napoca, al doilea din Romania. Municipiul este ca o stea si de aici putem acoperi toata Transilvania. De asemenea, tot anul viitor intentionam sa deschidem aici si un birou regional", a spus vicepresedintele vanzari LG Electronics Romania.

Potrivit lui Mitel, ambele investitii vor duce la crearea de locuri de munca si la oferirea de noi servicii clientilor.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, la randul sau, ca municipiul este din ce in ce mai cautat de firme multinationale din Coreea de Sud deoarece este infratit cu orasul Suwon, unde isi au sediul companiile LG si Samsung.

"Datorita infratirii dintre Cluj si Suwon, unde isi au sediile companiile LG si Samsung, tot mai multe firme sud-coreene sunt interesate de municipiul nostru. Un astfel de centru regional al LG inseamna foarte mult pentru noi", a spus Apostu.

Acesta a precizat ca, la inceputul lunii octombrie, o delegatie a Primariei Cluj-Napoca si a oamenilor de afaceri clujeni va face o vizita oficiala la Suwon, pentru a discuta atragerea de investitii sud-coreene in municipiu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Samsung estimeaza un profit in crestere cu 72% in T2