Datorita interesului in crestere al romanilor pentru Internetul mobil in banda larga si serviciile de date preplatite, Cosmote a remodelat portofoliul de servicii de date prepaid, introducand o noua extraoptiune pentru Cartela Internet. Astfel, incepand cu 13 octombrie 2010, clientii operatorului isi pot activa noua extraoptiune 1 Month 1,5 GB, cu 1,5 GB trafic inclus si o viteza de descarcare de pana la 21,6 Mbps, pentru 7 euro credit, avand o perioada de valabilitate de o luna.

In plus, extraoptiunea 1 Month 3 GB inlocuieste extraoptiunea 1 Month, oferindu-le clientilor un trafic mai mare la acelasi pret. Extraoptiunea remodelata 1 Month 3 GB are 3GB trafic inclus si o viteza de descarcare de pana la 21,6 Mbps, pentru 10 euro credit, avand o perioada de valabilitate de 1 luna.

Serviciul preplatit Cartela Internet se adreseaza utilizatorilor care folosesc internetul mobil ocazional si care cauta solutii de control al costurilor.

Serviciul de Internet in banda larga este disponibil in doua pachete start - Cartela Internet, un pachet ce contine o cartela SIM si un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fara TVA), sau pachetul dedicat de date Cartela Internet si modem 3G, care contine un modem 3G ce ofera acces la Internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps si o cartela SIM cu 10 euro credit, pentru 179 lei (cu TVA). In plus, creditul initial inclus in pachetele preplatite ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea de 3GB, valabila pentru o luna, inca din momentul achizitionarii pachetului.

Citeste si:

Odata ce pachetul start este achizitionat, clientii vor putea naviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre urmatoarele extraoptiuni, cu trafic inclus:


Dupa ce traficul initial disponibil in cadrul extraoptiunii este consumat, clientii vor putea continua navigarea pe Internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

In plus, utilizatorii serviciului de date preplatit au posibilitatea de a trimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.

Serviciile 3G sunt disponibile in prezent in aproximativ 3.300 localitati din intreaga tara.