Orange, cel mai mare operator de pe piata locala de telefonie mobila, implementeaza, in perioada 01.07.2010 – 30.06.2011, proiectul "Avantaj competitiv pentru Romania: dezvoltarea potentialului specialistilor de top", valoarea totala eligibila a proiectului fiind de 3.050.667 lei (aproximativ 715.000 euro), din care 1.830.399,80 lei reprezinta finantare nerambursabila.
Obiectivul general al proiectului este cresterea nivelului de competenta a specialistilor de top din cadrul Orange Romania, cu potential ridicat pentru roluri viitoare mai complexe.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt cresterea competentelor a 450 de angajati ai companiei in cadrul unor cursuri de perfectionare autorizate privind managementul de oameni, managementul de imbunatatire a proceselor, managementul de proiect si managementul de inovare si evaluarea competentelor dezvoltate de angajatii inclusi in proiect, prin probe teoretice si practice, precum si certificarea acestora.

"Consideram ca dezvoltarea potentialului specialistilor de top este o investitie necesara atat pentru companie cat si pentru Romania, deoarece acesti specialisti sunt generatori de crestere economica", a declarat Andreea Patrascu, manager de proiect Orange.

Impactul proiectului pe termen lung vizeaza dezvoltarea profesionala a specialistilor de top din cadrul Orange Romania si asigurarea contributiei acestora la dezvoltarea sectoarelor competitive ale tarii, in contextul economic european.

Totodata, proiectul va contribui la sporirea adaptabilitatii angajatilor pentru posturi si roluri mai complexe centrate pe imbunatatirea proceselor si schimbarea modurilor de realizare a activitatilor atat in cadrul companiei cat si in cariera viitoare, in alte companii sau institutii publice.

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 3.050.667 lei, din care 1.830.399,80 lei reprezinta finantare nerambursabila.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri