Obiectivul general al proiectului este cresterea nivelului de competenta a specialistilor de top din cadrul Orange Romania, cu potential ridicat pentru roluri viitoare mai complexe.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt cresterea competentelor a 450 de angajati ai companiei in cadrul unor cursuri de perfectionare autorizate privind managementul de oameni, managementul de imbunatatire a proceselor, managementul de proiect si managementul de inovare si evaluarea competentelor dezvoltate de angajatii inclusi in proiect, prin probe teoretice si practice, precum si certificarea acestora.

"Consideram ca dezvoltarea potentialului specialistilor de top este o investitie necesara atat pentru companie cat si pentru Romania, deoarece acesti specialisti sunt generatori de crestere economica", a declarat Andreea Patrascu, manager de proiect Orange.

Citeste si:

Impactul proiectului pe termen lung vizeaza dezvoltarea profesionala a specialistilor de top din cadrul Orange Romania si asigurarea contributiei acestora la dezvoltarea sectoarelor competitive ale tarii, in contextul economic european.

Totodata, proiectul va contribui la sporirea adaptabilitatii angajatilor pentru posturi si roluri mai complexe centrate pe imbunatatirea proceselor si schimbarea modurilor de realizare a activitatilor atat in cadrul companiei cat si in cariera viitoare, in alte companii sau institutii publice.

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 3.050.667 lei, din care 1.830.399,80 lei reprezinta finantare nerambursabila.