BlackBerry Torch va fi disponibil incepand din 29 noiembrie in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online al companiei.

Promotional, clientii Vodafone pot achizitiona noul BlackBerry la preturi incepand de la 299 de euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet BlackBerry si un abonament de voce Vodafone, pentru contractele incheiate pe 2 ani. Detalii despre preturi vor fi disponibile la www.vodafone.ro .

Anuntul Vodafone vine dupa ce oficialii Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, au afirmat ca vor pune in vanzare telefonul incepand din 25 noiembrie. Orange va vinde telefonul incepand de la 379 de euro, impreuna cu optiunea BlackBerry 18 pe 24 de luni activata impreuna cu un abonament existent sau cu unul nou.

Citeste si:

Totodata, incepand din 29 noiembrie, clientii Vodafone Romania pot achizitiona orice model din oferta Vodafone la preturi mai mici impreuna cu un pachet BlackBerry si un abonament de voce Vodafone.

Astfel, utilizatorii operatorii pot cumpara BlackBerry Bold 9700 incepand de la 149 de euro, BlackBerry Curve 9300 de la 59 de euro si BlackBerry 8520, incepand de la 19 de euro Toate preturile includ TVA.