Logitech , unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de componente periferice pentru computere si, totodata, prima companie care a creat mouse-ul fara fir cu laser, a anuntat in cursul zilei de ieri ca va prezenta, la Consumer Electronics Show 2006, doua noi seturi de casti stereo wireless pentru telefonul mobil. Ambele seturi de casti permit utilizatorilor sa asculte muzica si sa poarte convorbiri telefonice. Modelele stilate Logitech Mobile Stereo Headset HS 200 si HS 210 permit, prin simpla apasare a unui buton, trecerea de la functia de ascultare a muzicii la cea de convorbire telefonica.

Logitech, lider in productia de casti pentru telefonul mobil si de produse audio de inalta performanta, a realizat noile casti special pentru urmatoarea generatie de telefoane multimedia care includ tehnologia Bluetooth wireless cu Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). A2DP este un standard pentru sunet stereo wireless de inalta calitate. Tehnologia wireless le permite oamenilor sa nu fie legati de telefon, acestia putnd controla aparatul fara sa il atinga. Prin simpla apasare a butonului de pe casca se poate raspunde la un apel sau se poate porni muzica.

Acum, cnd telefonia si entertainment-ul converg pe platforma telefonului mobi, oamenii au nevoie de un singur headset care sa le ofere flexibilitate in a-si asculta muzica, jocurile sau filmele stereo, dar sa poata prelua si apeluri telefonice, spune Jef Holove, director de product marketing, al Entertainment and Communications Business Unit din cadrul Logitech. Pentru a oferi aceasta flexibilitate, noile casti combina cele mai bune tehnologii wireless si audio create de Logitech. Castile ofera un sunet stereo excellent si convorbiri telefonice deosebit de clare, chiar si in conditii de vnt. Si, fara fire, oamenii pot lasa telefonul in buzunar, in geanta sau pe birou in timp ce asculta muzica sau vorbesc.


Ambele modele ale Logitech Mobile Stereo Headset HS 200 si HS 210 vor fi disponibile spre sfarsitul primaverii acesteia la un pret recomandat de 99.99 Euro, respectiv 129.99 Euro.


Infiintata in 1981, Logitech proiecteaza, produce si comercializeaza componente periferice pentru calculator ce permit clientilor sa lucreze, sa se joace si sa comunice eficient in lumea digitala. Avnd sediul corporatiei prin sucursala din Fremont, California, SUA si sediile regionale prin sucursalele locale din Elvetia, Taiwan si Hong Kong, Logitech International este o companie publica elvetiana cotata la Bursa din Elvetia (LOGN) si pe piata extrabursiera Nasdaq din SUA (LOGI). Compania are unitati de productie si birouri in principalele orase din America de Nord, Europa si Asia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri