UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, prezenta si in Romania, a inregistrat o crestere puternica a profitului in cel de-al doilea trimestru al anului, de 25%, ajutata de majorarea semnificativa a volumului de export in divizia Internationala.
Rezultatele diviziei de Distributie si Transport Marfuri si veniturile de pe piata interna din SUA au contribuit la obtinerea unui profit de 1,07 miliarde dolari, sau 1,07 per actiune, in crestere fata de valoarea de 885 milioane dolari, sau 0,88 dolari per actiune, inregistrata anul trecut.

Compania raporteaza o crestere de 13,3%, la 3,14 miliarde dolari, pentru segmentul Colete Internationale, Europa si China mentinandu-si tendintele de crestere puternica. Veniturile pe piata interna a SUA au crescut cu 6,4%, ajungand la 7,74 miliarde dolari.

UPS isi mentine perspectiva de crestere a profitului in 2011, de 4,15 miliarde dolari - 4,40 miliarde dolari.

In luna iunie, UPS si Merck (companie cunoscuta sub numele de MSD in afara SUA si Canada) au anuntat o extindere semnificativa a parteneriatului lor nord-american, prin incheierea unui acord de logistica si distributie globala.

UPS va asigura pentru Merck diverse servicii, printre care distributie, depozitare si transport multi-modal in Europa, Asia si America Latina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri