Lantul Starbuck’s vrea sa-si tripleze numarul de cafenele din China in urmatorii patru ani, relateaza Economic Times.
Presedintele companiei pe zona Asia Pacific, Jinlong Wang, a declarat ca locatiile Starbuck’s din China vor creste de la 470, cat sunt in prezent, la 1.500 pana in anul 2015. Se mai preconizeaza inaugurarea altor 700 de cafenele si in Coreea de Sud pana in 2016, pe langa cele 370 detinute in prezent, a mai precizat acesta.

Pe langa acestea se mai pregateste deschiderea primelor restaurante in India in 2012 si in Vietnam in 2013.

Starbuck’s a declarat in luna iulie ca veniturile din afacerile sale internationale au crescut cu 20 % în T2 fata de anul trecut si au reprezentat 23 la suta din vanzarile totale de 2,93 miliarde dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri