Presedintele Eurogroup, Jean-Claude Juncker, a criticat ritmul lent in care Germania a raspuns la criza datoriilor suverane din zona euro, intr-un interviu publicat in revista germana Der Spiegel, potrivit Reuters.
"Organizarea la Berlin este mai lenta decat in alte capitale. Parlamentul nu poate decide din timp asupra tuturor detaliilor, deoarece cateodata acestea fac parte din negocierile de la summit-urile UE", a spus seful Eurogroup, organizatie care reuneste ministrii de Finante din zona euro, scrie Mediafax.

Parlamentul german sta in calea unor progrese mai rapide ale UE in eforturile de salvare a zonei euro.

Liderii UE incearca sa ajunga la o intelegere pentru stoparea crizei din uniunea monetara, insa finalizarea unui acord nu este asteptata pana la summit-ul de miercuri.

Juncker a declarat ca intelege ca Parlamentul german incearca sa pastreze controlul asupra bugetului Germaniei, "dar asta nu inseamna ca UE nu poate reactiona cu viteza necesara".

Sursa foto: Comisia Europeana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri