Presedintele francez François Hollande va participa, joi seara, la un dineu cu omologul sau american Barack Obama, intr-un restaurant parizian, inainte de a lua cina la Palatul Elysée, alaturi de presedintele rus Vladimir Putin, au anuntat surse din anturajul lui Hollande, citate de AFP, preluate de Mediafax.

"In ambele cazuri este vorba de niste intalniri de lucru", a precizat Presedintia franceza. Hollande va participa, in jurul orei 19.00, la un dineu cu presedintele american, in ajunul ceremoniilor marcand Ziua Debarcarii.

Potrivit Presedintiei franceze, Hollande si Obama vor aborda "chestiuni internationale. In special, vor discuta despre lupta impotriva terorismului, crizele aparute in mai multe regiuni ale lumii, precum Ucraina, Siria, Africa". "Evident, vor avea loc discutii si despre relatiile bilaterale", adauga Presedintia.

Incepand cu ora 21.00, Hollande va lua cina cu presedintele rus, la Palatul Elysée. Printre subiectele care urmeaza sa fie dicutate va fine numara situatia din Ucraina, precum si relatiile dintre Rusia si Uniunea Europeana. Casa Alba a insistat anterior ca intentioneaza sa programeze o intalnire intre Obama si Putin in cursul vizitei presedintelui american la Paris.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri