Un om de afaceri italian intentioneaza sa cumpere un sat parasit din sudul Bulgariei pentru a-l transforma intr-un centru de turism rural, informeaza NewsIn
Doar doua persoane mai locuiesc in prezent in satul Diadovtsi, aflat in apropierea orasului Ardino, fata de 600 in urma cu 25 de ani., majoritatea satenilor plecand in Turcia. Omul de afaceri italian Paolo Bartali a aflat intamplator de satul parasit si i-au placut casele batranesti si imprejurimile. El planuieste sa restaureze casele si sa transforme satul intr-un centru de turism rural, ceea ce ar crea numeroase locuri de munca.

Bartali vrea sa inceapa lucrarile de restaurare pana la sfarsitul acestui an, iar cei doi sateni ramasi nu par sa aiba nimic impotriva. Unul dintre ei, Sali Kiosov, spune ca nu il intereseaza ce face italianul, atata vreme cat il lasa sa-si vada de viata lui. Celalalt, Raicio Danailov, este mai optimist si crede ca satul va reinvia odata cu sosirea turistilor.

Omul de afaceri italian ar intentiona sa cumpere cateva proprietati si in orasele din apropiere, potrivit unor informatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri