Preşedintele american Donald Trump este tratat cu remdesivir şi "se odihneşte confortabil" după ce a fost dus la spital diagnosticat cu coronavirus, potrivit medicului său, citat sâmbătă de dpa.

"În această seară sunt bucuros să vă raportez că preşedintele este foarte bine", a declarat Sean P Conley într-un comunicat publicat de Casa Albă, potrivit Agerpres.

"El nu are nevoie de oxigen suplimentar, dar în consultare cu specialiştii am ales să iniţiem terapia cu remdesivir. El a terminat prima doză şi se odihneşte confortabil".

Într-o postare pe Twitter, însuşi Trump a spus: "Mă simt bine, aşa cred! Mulţumesc tuturor. LOVE!!!".

Mai mulţi experţi îl examinează pe preşedinte şi vor face recomandări pentru "etapele următoare", în timp ce Prima Doamnă, Melania Trump, şi ea contaminată, suferă de o "tuse uşoară şi dureri de cap". Simptomele lui Donald Trump nu au descrise exact, dincolo de oboseala manifestată.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri