Greta Thunberg, adolescenta suedeză devenită celebră pentru activismul său închinat cauzei mediului, i-a transmis preşedintelui Trump un mesaj de adio pe Twitter, după ce acesta a părăsit miercuri Casa Albă, la finalul mandatului prezidenţial, transmit DPA şi AFP.

"Pare un bătrân foarte fericit care priveşte cu nerăbdare spre un viitor strălucitor şi minunat. O imagine foarte frumoasă!", este mesajul ironic postat de Greta alături de o fotografie cu Donald Trump în timp ce se urca pentru ultima oară în elicopterul Marine One de pe peluza din faţa Casei Albe.

Mesajul Gretei Thunberg (18 ani) parafrazează un tweet postat de Trump în 2019, după discursul pe care Greta l-a susţinut la un summit ONU pe tema schimbărilor climatice organizat la New York. Tânăra suedeză s-a avântat cu patos într-un discurs în care, cu o voce plină de mânie şi cu lacrimi în ochi, i-a acuzat pe liderii politici că i-au "furat visurile şi copilăria".

"Pare o tânără fată foarte fericită care priveşte cu nerăbdare spre un viitor strălucitor şi minunat. O imagine foarte frumoasă!", o ironiza Trump pe Twitter.

În trecut, Greta Thunberg şi Donald Trump - care au poziţii diferite asupra subiectului schimbărilor climatice - au schimbat mai multe mesaje contradictorii pe platformele social media.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri