ABB a decis consolidarea pozitiei sale pe piata pe segmentul separatoarelor de sarcina
ABB Avangard AD, cu sediul in Sevlievo, Bulgaria devine fabrica regionala pentru marketingul si vanzarea separatoarelor. In acest nou rol, compania se va concentra pe activitati de vanzare in 14 tari din regiune - Armenia, Azerbadjan, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Estonia, Ungaria, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Romania si Ucraina.

ABB Avangard este o fabrica cu o traditie indelungata, care si-a a dovedit in timp buna performanta si inalta calitate a produselor. Nominalizarea acesteia ca Fabrica Regionala este pe deplin meritata, a spus domnul Peter Simon, Country Manager ABB pentru Romania si Bulgaria.

ABB Avangard a inceput productia de separatoare din anul 1996, odata cu preluarea companiei de catre grupul ABB, moment in care productia a fost transferata de la fabrica ABB din Ludvika, Suedia, la Avangard. Toate produsele fabricii ABB Avangard sunt conforme standardelor IEC. Compania opereaza in conformitate cu standardul IEC 9001-2000 iar in decembrie 2006 a obtinut certificarea IEC 14000.

ABB este lider in tehnologiile pentru energie electrica si automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul ABB are aproximativ 108,000 angajati in peste 100 tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Greta Thunberg, mesaj pentru România: Fiți uniți împotriva tăierilor de copaci
Setari Cookie-uri