Consiliul de Administratie al Bancii Mondiale a anuntat astazi ca isi va continua ancheta privind maririle de salariu acordate de presedintele institutiei, Paul Wolfowitz, iubitei sale, care lucra tot acolo, informeaza NewsIn.

Intr-un comunicat, Consiliul de Administratie, care reprezinta statele membre ale Bancii Mondiale, a reamintit ca dosarul provoaca "o mare ingrijorare" si ca a convenit asupra "unui proces destinat sa rezolve urgent situatia, in mod eficient si ordonat".

Consiliul de Administratie a inceput miercuri dupa-amiaza o reuniune pentru a examina cazul care a provocat o controversa in jurul Bancii Mondiale si ameninta functia lui Paul Wolfowitz.

Fost adjunct la Pentagon, acesta a preluat conducerea Bancii Mondiale in iunie 2005. El este acuzat ca a acordat fara autorizatia administratorilor institutiei, cresteri salariale importante iubitei sale, Shaha Riza.

Aceasta din urma a fost detasata la Departamentul de Stat dupa sosirea lui Paul Wolfowitz, continuand sa fie platita de Banca Mondiala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri