Consiliul de Administratie al Bancii Mondiale a anuntat astazi ca isi va continua ancheta privind maririle de salariu acordate de presedintele institutiei, Paul Wolfowitz, iubitei sale, care lucra tot acolo, informeaza NewsIn.

Intr-un comunicat, Consiliul de Administratie, care reprezinta statele membre ale Bancii Mondiale, a reamintit ca dosarul provoaca "o mare ingrijorare" si ca a convenit asupra "unui proces destinat sa rezolve urgent situatia, in mod eficient si ordonat".

Consiliul de Administratie a inceput miercuri dupa-amiaza o reuniune pentru a examina cazul care a provocat o controversa in jurul Bancii Mondiale si ameninta functia lui Paul Wolfowitz.

Fost adjunct la Pentagon, acesta a preluat conducerea Bancii Mondiale in iunie 2005. El este acuzat ca a acordat fara autorizatia administratorilor institutiei, cresteri salariale importante iubitei sale, Shaha Riza.

Aceasta din urma a fost detasata la Departamentul de Stat dupa sosirea lui Paul Wolfowitz, continuand sa fie platita de Banca Mondiala.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Un sit arheologic de o imensă valoare a fost distrus în Australia
Setari Cookie-uri