Noaptea trecută, mii de refugiați ucraineni au așteptat să intre în România fără a avea nici cel mai mic adăpost din calea intemperiilor.

De ca și cum atacul rusesc asupra țării lor nu era suficient, mii de refugiați ucraineni trebuie să facă față vremii capricioase instalate parcă din senin peste România.

”În noaptea de duminică spre luni, în zonă a început să ningă, iar oamenii s-au văzut nevoiți să se adăpostească cum pot și să încerce să se încălzească cu puținele haine pe care le-au luat când și-au părăsit casele în fugă”, relatează publicația stirisuceava.

Refugiații care au intrat deja în România au avut însă posibilitatea să se adăpostească în corturile instalate de voluntari și de autorități.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri