Comenzile facute in avans companiei Adidas au crescut in primul trimestru, semn ca preluarea Reebok incepe sa dea roade iar actiunile producatorului de articole de imbracaminte sport au urcat cu 5%
Compania a anuntat ca vanzarile trimestriale au urcat cu 3%, pana la 2,538 miliarde de euro dupa inglobarea Reebok in Statele Unite. Vanzarile Reebok au urcat cu 15%. Catalogul de comenzi, un indicator cheie al viitoarelor vanzari ale unui producator din zona de retail, au urcat, pentru marca Adidas, cu 2%.

Comenzile de la Adidas au scazut, in ultimul trimestru din 2006, cu 4%, raportat la aceeasi perioada a anului 2005. Pentru marca Reebok, acestea au scazut, in aceeasi perioada, cu 18%, starnind ingrijorarea investitorilor.

"Trebuie sa luam in considerare faptul ca in primul trimestru din 2006, comenzile erau numeroase datorita Cupei Mondiale de fotbal. Anul acesta nu se intampla nimic de acest gen", a spus potrivit NewsIn, un analist, care a concluzionat ca situatia s-a insanatosit.

Directorul executiv de la Adidas, Herbert Hainer a apreciat ca integrarea Reebok incepe sa dea rezultate pozitive, pe masura ce se raporteaza primele venituri si se obtine o sinergie a costurilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri