Ucraina plănuiește o expoziție itinerantă în marile capitale europene cu un număr nespecificat de tancuri distruse de armata ucraineană în timpul invaziei rusești asupra acestei țări.

Declarația a fost făcută de ministrul ucrainean al Apărării, Oleksiy Reznikov, pentru canalul de știri polonez Polsat.

"Ne vom asigura că tancurile rusești ajung în Europa. Dar sub formă de epave", a declarat acesta. "Plănuim expoziții și vom începe cu Varșovia, apoi vom merge la Berlin, Paris, Madrid și, în cele din urmă, la Lisabona".

Tancurile vor face parte dintr-o expoziție mai largă intitulată "Armata invincibilă", care va începe la sfârșitul acestei luni la castelul regal din Varșovia, a declarat și Michal Dworczyk, șeful cancelariei guvernului de la Varșovia, în timpul unei conferințe de presă susținute la punctul de trecere Korczowa, în sud-estul Poloniei.

Acesta a subliniat că expoziția este parte a unui acord între cancelaria guvernului de la Varșovia și Ministerul Apărării din Ucraina.

"Pe de o parte, vom arăta atrocitățile comise de armata rusă în Ucraina și, pe de alta, apărarea eroică a forțelor armate ucrainene, precum și efectele acestor bătălii reprezentate de aceste tancuri", a mai adăugat Dworczyk.

Sursa foto: Shutterstock / Drop of Light

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri