Uneori, restaurantele mai încurcă sau dau peste cap comenzile solicitate de la clienți, în special cele plasate online. Un bărbat din Marea Britanie s-a confruntat cu o astfel de situație, însă în cazul său, supărarea a fost atât de mare încât l-a scos în stradă. Iată cum s-a petrecut totul.

Bărbat revoltat că McDonald's nu i-a trimis comanda întreaga. A recurs la proteste

Un bărbat din Marea Britanie a protestat în fața unui restaurant McDonald's după ce compania a uitat să-i pună cartofii prăjiți și băutura de la meniu, în comanda sa. Britanicul în cauză dăduse comandă la McDonald's prin Uber Eats și nu mică i-a fost mirarea să vadă că lipseau mai multe produse.

În timp ce majoritatea oamenilor solicită o rambursare, bărbatul respectiv a ales o cale neconvențională și anume a decis să organizeze un protest.

David Shepherd, tată a patru copii, a organizat un protest la McDonald's după ce comanda pe care a plasat-o online nu conținea toate articolele. Shepherd a ocupat o poziție la un ghișeu de tip drive-thru al restaurantului din Chestfield, lângă Whitstable, Kent. El a declarat că nu se va muta până când nu i se va da comanda completă, deoarece angajații l-au informat că nu pot înlocui articolele lipsă din comandă. Comanda bărbatului, în valoare de 80 de lire sterline, plasată prin Uber Eats, a venit fără cartofi prăjiți și băuturi.

„Politica este că trebuie să luați legătura cu Uber Eats, care vă va rambursa articolele lipsă. Însă chestia este că nu UberEats a făcut comanda, ci McDonald's. Am sunat la UberEats, dar ei rambursează doar unele dintre articolele lipsă, până la 21 de lire sterline, ceea ce nu ne ajută la nimic atunci când încercăm să ne răsfățăm copiii cu o masă. Între timp, am decis să conduc la McDonald's pentru a le cere să înlocuiască articolele lipsă, dar mi s-a spus că este „împotrivă politicii companiei” să facă acest lucru. Mâncarea era deja rece, așa că am ajuns la concluzia că am plătit 80 de lire pe o masă pe care nu am primit-o”, a precizat bărbatul, potrivit timesnownews.com.

Shepherd a protestat timp de peste două ore și chiar a blocat punctul de livrare McDonald's pentru încă o oră.

„Toate acestea ar fi fost evitate dacă doar ne-ar fi dat cina pentru care am plătit”, a spus tatăl.

Bărbatul nu a fost acuzat de nicio infracțiune. Între timp, McDonald's lucrează pentru a rezolva disputa.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri