Coca-Cola Co. a anuntat ca va reduce cantitatea de apa folosita pentru a produce bauturile sale, depunand mai multe eforturi pentru reciclarea apei folosite in procesul de productie, relateaza NewsIn.
Coca-Cola, care impreuna cu firmele specializate in imbuteliere au folosit in 2006 aproximativ 290 de miliarde litri de apa pentru productia de bauturi, a anuntat ca va face o donatie de 20 milioane de dolari organizatiei ecologiste World Wildlife Fund (WWF).

"Scopul nostru este de a inlocui fiecare picatura de apa folosita in procesul de productie al bauturilor noastre", a declarat seful Coca-Cola, E. Neville Isdell, prezent la intrunirea anuala a WWF din Beijing.

Peste jumatate din apa folosita de Coca-Cola in 2006 a fost destinata mai mult unor procese gen clatire, curatare, incalzire si racire, decat sa reprezinte efectiv continutul bauturilor.

Printre noile masuri luate de Coca-Cola se numara stabilirea pana anul viitor a unor tinte privind folosirea eficienta a apei pentru operatiunile globale si alinierea sistemului sau de productie pentru a recicla apa folosita.

Compania, cu sediul la Atlanta, va extinde si sprijinul acordat eforturilor locale de pretejare a apelor, precum folosirea apei de ploaie, impadurire, imbunatatirea folosirii eficiente a apei in agricultura, au anuntat Coca-Cola si WWF intr-un comunicat.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri