Turiştii români care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, afectată de incendii, vor fi relocaţi în zonele de nord, iar până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii, informează Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Potrivit sursei citate, în prezent, aproximativ 15% din suprafaţa insulei Rhodos, respectiv partea de sud, a fost afectată de incendii, ceea ce a dus la închiderea temporară a câtorva hoteluri din această zonă. Cu toate acestea, zborurile charter către insulă funcţionează normal, asigurând astfel continuitatea vacanţelor programate, scrie Agerpres.

"În scopul asigurării confortului şi securităţii turiştilor români, care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, aceştia sunt relocaţi în zonele de nord ale insulei, care nu au fost afectate de incendii. Dorim să transmitem un mesaj de încredere că tur-operatorii români, în colaborare cu partenerii lor locali din Rhodos, vor întreprinde toate măsurile necesare pentru ca vacanţele să se desfăşoare în deplină normalitate şi siguranţă. Până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii şi că se lucrează pentru ca toţi turiştii să poată avea parte de o experienţă plăcută şi sigură în timpul şederii lor în Rhodos", precizează ANAT.

Organizaţia subliniază că agenţii de turism vor continua să monitorizeze situaţia, să ofere asistenţă în deplasările şi cazările turiştilor şi să se asigure că aceştia vor avea parte de o experienţă plăcută în timpul sejurului lor în Insula Rhodos.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri