Elon Musk a anunţat într-o postare pe social media că lupta în cuşcă pe care i-a propus-o patronului Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, relatează Agerpres care citează Reuters.

Miliardarii Elon Musk, 51 de ani, şi Mark Zuckerberg, 39 de ani, s-au provocat din iunie pe reţelele lor sociale şi s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare fizică într-o cuşcă în Las Vegas pentru a-şi etala cunoştinţele de arte marţiale.

"Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe (reţeaua) X. Toate încasările vor merge la organizaţii de caritate pentru veterani", a spus Musk într-o postare pe X duminică dimineaţă, fără a oferi alte detalii.

Mai devreme, Musk a afirmat pe X că "ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă", adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că a adus greutăţile la muncă.

Întrebat de un utilizator de pe platforma X care este scopul luptei, Musk a răspuns: "Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul".

Meta nu a răspuns la o solicitare a Reuters de a comenta postarea lui Musk.

Elon Musk a postat pe 20 iunie următorul mesaj: "Sunt gata pentru o luptă în cuşcă, lol", făcând referire la cuştile în care se desfăşoară luptele de MMA.

A doua zi, Mark Zuckerberg, care este la rândul sau un adept al artelor marţiale şi postează videoclipuri ale unor lupte, a răspuns pe Instagram cu o captură de ecran a mesajului lui Elon Musk însoţită de mesajul: "Trimite-mi locaţia", la care Musk a replicat: "Vegas Octagon", referindu-se la centrul în care se desfăşoară meciurile din campionatul de arte marţiale mixte (MMA).

Sursa foto: Facebook (Mark Zuckerberg) & Shutterstock (Elon Musk)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri