Deși Jeff Bezos și-a petrecut cea mai mare parte a verii navigând cu super-iahtul său în jurul apelor europene cu logodnica Lauren Sanchez, cea mai recentă investiție a miliardarului ar putea să-l acosteze în Statele Unite în viitor. Potrivit Bloomberg, fondatorul Amazon a dat 68 de milioane de dolari pe o proprietate imensă de pe malul apei în Indian Creek, Florida.

Casa se află pe 2,8 acri de teren și are aproximativ 9.300 de metri pătrați. Conține o piscină și trei dormitoare și se află chiar pe apă. Înainte de cumpărarea de către Bezos, casa s-a vândut ultima dată cu 1,4 milioane de dolari în 1982, notează Entrepreuner.com.

Nu se cunosc multe detalii despre locuința pe care Bezos a cumpărat-o, miliardarul neconfirmând încă public achiziția, deși Bloomberg a raportat că este în discuții pentru a achiziționa mai multe imobile în zonă.

Insula, care a fost denumită „Billionaire Bunker”, se află la 20 de minute de mers cu mașina de Miami și are doar 41 de loturi rezidențiale.

Bezos se va număra printre figurile notabile care au proprietăți pe insulă, cum ar fi Tom Brady, Jared Kushner și Ivanka Trump, investitorul Carl Icahn și fostul CEO Sears, Eddie Lampert.

Miliardarul nu este la prima achiziție de asemenea dimensiuni. Acesta s-a îmbogățit cu un complex din Beverly Hills de 165 milioane de dolari, în 2020, dar și cu o proprietate hawaiană, pentru 78 milioane de dolari, în 2021, care include o plajă privată cu nisip alb.

Cele mai recente date ale recensământului din S.U.A. din 2020 indică valoarea medie a caselor din Indian Creek la 2 milioane dolari, în timp ce populația a fost estimată la doar 34 de persoane.

Și deși venitul mediu pentru rezidenții din Indian Creek a fost de 101.250 de dolari în 2020, Bezos nu ar trebui să aibă probleme să țină pasul cu vecinii săi.

Începând cu 11 august, valoarea netă a averii lui Bezos era estimată la 163 de miliarde de dolari.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri