Un membru de rang înalt al organizaţiei Hamas a fost ucis în atacurile israeliene asupra Fâşiei Gaza, ca răspuns la ofensiva lansată sâmbătă de militanţii palestinieni asupra statului evreu, relatează DPA.

Cadavrul liderului Hamas Ayman Younis a fost recuperat de sub dărâmături duminică, după bombardarea casei sale din tabăra de refugiaţi Nuseirat din centrul Fâşiei Gaza, a confirmat agenţia de protecţie civilă, conform Agerpres.ro.

Avioanele de război israeliene au lansat lovituri asupra ţintelor Hamas, care conduce Fâşia Gaza, după ce un atac pe scară largă al militanţilor palestinieni din Israel a ucis aproximativ 400 de persoane. Hamas este clasificată drept organizaţie teroristă de către UE, SUA şi Israel.

Până în prezent, 313 persoane au fost ucise în Gaza în atacurile israeliene de la izbucnirea luptelor sâmbătă, a transmis Ministerul Sănătăţii din Gaza, care este condus de Hamas. Aproximativ 1.990 de palestinieni au fost răniţi.

Cabinetul de securitate al Israelului declară stare de război în urma atacurilor organizaţiei extremiste palestiniene Hamas, permiţând "paşi militari de anvergură", a anunţat duminică biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit DPA.

Sursa foto: Anas-Mohammed / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri