Fondul de investitii SECURE Investment Ltd are in plan investitii de aproximativ 150 milioane euro in sud-estul Europei, cei mai multi bani urmand a fi repartizati catre achizitii in Romania, Bulgaria si Serbia, a anuntat joi, compania italiana Aedes Investissement, actionar al fondului.

SECURE (South Eastern Continent Unique Real Estate) Investment Ltd este detinut in proportie de 40% de catre compania italiana Aedes Investissement. Strategia actionarilor fondului prevede investitii in parteneriat cu un constructor local si in special investitii in proiecte rezidentiale.

Participatiunea Aedes in cadrul Fondului de investitii SecureInvestment valoreaza 20 de milioane euro, iar compania asteapta un profit de 22% in urma investitiilor din Europa. Compania italiana mai administreaza si fondurile de investitii Petrarca si Boccaccio.

Actionarul majoritar al fondului are deja in planurile sale doua proiecte rezidentiale in Bucuresti. Primul proiect, care va cuprinde peste 550 de locuinte, in valoare de 120 milioane euro va fi localizat in zona de nord-est a Bucurestiului si va fi dezvoltat in doua faze. In prima faza vor fi construite 39 de vile si 118 apartamente, finalizarea constructiei fiind programata pentru anul 2008. Cea de-a doua faza va cuprinde 400 de vile si apartamente, iar lucrarile vor demara in vara acestui an. Cel de-al doilea proiect al companiei in Bucuresti vizeaza un cartier rezidential cu peste 200 de apartamente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Coronavirus | SUA a ajuns să aibă mai multe decese decât China
Setari Cookie-uri