Giancarlo di Risio, director executiv al casei de moda Gianni Versace incepand cu anul 2004, a demisionat vineri, aceasta fiind o decizie de comun acord, luata impreuna cu consiliul de conducere al companiei, din care face parte si designer-ul Donatella Versace, scrie Wall Street Journal.

Luna trecuta, aceeasi publicatie scria ca Di Risio intioneaza sa demisioneze din cauza unor neintelegeri cu Donatella Versace, legate de taierea costurilor pentru casa de moda. Fostul sef al va ramane insa in conducerea Versace.

El ar putea fi inlocuit de Kim Winser, care a condus casa britanica de lux Aquascutum pana in luna mai, scrie Financial Times.

Versace este detinuta de Donatella, Santo si Allegra Versace, repectiv sora, fratele si nepota designer-ului Gianni Versace, cel care a fondat casa de moda.

Allegra Versace, in varsta de 22 de ani, detine 50% din actiunile companiei. Consiliul de conducere este format din Santo Versace, cu 30% din actiuni si Donatella, care este vicepresedinte si detine 20% din actiunile companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Tranzactia Michael Kors-Versace: ce planuri are brandul american