Personalul de cabina al British Airways va fi in greva in perioada 18-22 mai, 24-28 mai, 30 mai-3 iunie si 5-9 iunie, a anuntat sindicatul Unite.
Compania British Airways a spus ca nu a fost surprinsa de faptul ca sindicatul a respins ultima sa oferta, potrivit NewsIn.

Printre pasagerii care vor fi afectati figureaza si persoanele care intentionau sa se duca in Africa de Sud pentru Cupa Mondiala.
Membrii Unite au decis sa respinga propunerea companiei, care viza sa se puna capat certurilor pe tema locurilor de munca, ce dureaza de un an.

BA a acuzat Unite ca a orchestrat respingerea unei "oferte foarte corecte", care, in opinia sa, raspundea tuturor preocuparilor semnalate in cele 14 luni de discutii.

"Personalul de cabina al BA va avea inca 20 de zile de greva", a anuntat Unite. "Personalul nu a avut alta optiune decat inca o actiune de protest. Nu poate exista pace fara negocieri de substanta, mai ales in conditiile in care conducerea foloseste proceduri disciplinare intr-o adevarata vanatoare de vrajitoare", potrivit Unite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri