Aproximativ 30 de persoane au fost amendate pentru participarea la o petrecere în București

Un eveniment privat la care participau 26 de persoane într-un restaurant a fost oprit de către poliţişti care au aplicat amenzi în valoare totală de 13.000 de lei, a informat Poliţia Capitalei, scrie Agerpres.

Secţia 16 Poliţie a fost sesizată pe 29 noiembrie, în jurul orei 19:00, prin sistemul 112 cu privire la faptul că la o adresă din zona de competenţă, un restaurant, are loc un eveniment la care participă mai multe persoane. La fata locului, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul localului, care a declarat că in incinta societăţii comerciale are loc un eveniment privat.

Poliţiştii au identificat 26 de persoane, toate fiind sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu suma totală de 13.000 lei, evenimentul în cauză fiind oprit.

Proprietarul localului a fost condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Justiție »Setari Cookie-uri