„Pedersen&Partners si partenerii sai, alaturi de care s-a prezentat la aceasta licitatie, compania de consultanta de management Roland Berger si biroul de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, vor pregati documentatia necesara pentru organizarea licitatiei prin care se vor desemna firmele specializate in recrutarea de management de top”, arata un comunicat de presa transmis de Pedersen&Partners.

“Este o abordare de tip nou, iar rolul nostru va fi acela de a asigura asistenta Ministerului Economiei pentru ca acesta sa aleaga firmele specializate in recrutarea de management de top care vor evalua, selecta si recomanda managerii ce urmeaza a fi angajati”, a declarat Kristian Pedersen, principal in cadrul companiei Pedersen&Partners.

Contractul va fi semnat dupa expirarea termenului legal de solutionare a contestatiilor.

Citeste si:

Pedersen & Partners a fost unul din ofertantii pentru acest proiect, alaturi de Agentia de Servicii Profesionale SRL si asocierea dintre firma lui George Butunoiu Group SRL si casa de avocatura Biris Goran.

Pedersen & Partners a fost infiintata in 2001 si este una dintre cele mai mari companii de executive search din regiune. Firma are operatiuni in 41 de tari.