Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul nu va mai apela la serviciile consultantului PricewaterhouseCoopers pentru viitoarele procese de privatizare, deoarece acesta a recomandat gresit ca la licitatia de vanzare a Oltchim sa fie acceptat oricine, scrie Mediafax.
"Dupa lectia Oltchim putem sa explicam de ce licitatiile nu raman deschise asa cum ne-a....in primul rand, nu mai iau PricewaterhouseCoopers ca si consultant, ca vad ca toata lumea vorbeste de OPSPI", a spus Ponta la Pro TV.

Intrebat daca acest consultant a gresit, premierul a raspuns afirmativ.

"Da, categoric da. Trebuie sa il intreb pe consultant de ce a lasat ca la licitatia Oltchim sa vina...este asa bine sa fii consultant, sa iei o multime de bani, sa faci caietul de sacini dupa care sa fie intrebat Ponta...eu nici nu am vazut caietul de sarcini si nu era treaba mea sa-l vad", a spus Ponta.

Premierul a anuntat recent ca Guvernul va solicita Fondului Monetar International si Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri