Gabriel Sincu, partener al companiei de consultanta Mazars Romania, va lucra incepand cu 1 iulie la Ernst&Young, unde va ocupa pozitia de Executive Director, potrivit unor surse din piata de profil.

Gabriel Sincu, 39 de ani, care la finele anului 2009 a fost promovat la conducerea departamentului Tax& Outsourcing, va coordona la Ernst&Young Romania operatiunile de consultanta in fiscalitate adresate businessurilor romanesti si va lucra in departamentul condus de Venkatesh Srinivasan, Tax Leader in cadrul companiei.

Gabriel Sincu s-a alaturat echipei Mazars in aprilie 2007, cand compania si-a unit fortele cu RSM Hemmelrath - in cadrul careia a lucrat anterior timp de 8 ani. Absolvent al Facultatii de Finante-Banci din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, el si-a inceput cariera in 1997 in cadrul Departamentului de Control Taxe din Ministerul Finantelor.

Gabriel Sincu, unul dintre cei mai vizibili consultanti specializati in taxe din Romania, detine o experienta de peste 15 ani in domeniul fiscalitatii (impozitare societati comerciale: impozit pe profit, TVA, impozit cu retinere la sursa, preturi de transfer; proiecte de planificare fiscala pentru investitori straini, impozitare expati).

Lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe teme de fiscalitate, autor al unui blog fiscal, Sincu detine calificari in calitate de consultant fiscal si expert contabil si, de asemenea, este membru al CCFR, CECCAR si ACCA.

Printre cele mai recente opinii ale sale se numara faptul ca in discutiile pe fiscalitate cu statul consultantii se lovesc mereu de un zid, legea holdingului trebuie sa ia nastere in urma unui proces serios de consultare cu mediul de afaceri si specialistii in materie juridica si fiscala ori ca in ciuda discutiilor despre fiscalitate care anima spatiul public, guvernantii nostri nu ne-au servit nici o surpriza amara in ultimele luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri