Dupa 16 ani la Consiliul Concurentei, Georgeta Gavriloiu a devenit asociat senior al departamentului de dreptul concurentei la casa de avocatura Schoenherr din Bucuresti.

Georgeta Gavriloiu consolideaza pozitia Schoenherr ca furnizor de servicii juridice pe dreptul concurentei, atat in Romania, cat si in celelalte 13 birouri din regiune.

Georgeta Gavriloiu este specialista in consultanta juridica in orice chestiune de dreptul concurentei, cu accent pe sectoarele de energie si industrie.

Intre 2007 si 2011, Georgeta Gavriloiu a fost ofiter de legatura pe probleme de concurenta intre autoritatea din Romania si Directia Generala Concurenta a Comisiei Europene. A fost unul dintre reprezentantii Consiliului Concurentei din Romania in mai multe grupuri de lucru patronate de Comisie, precum si in Comitetul Consultativ Practici Restrictive si Abuz de Pozitie Dominanta.

Din februarie 2011, noul asociat al grupului Schoenherr a condus Directia de Industrie si Energie a Consiliului Concurentei – directie sectoriala responsabila cu aplicarea regulilor de concurenta nationale si europene in industrie si sectorul energetic. A fost implicata in numeroase investigatii pe probleme de concurenta (precum cazuri de cartel, restrictii verticale si abuz de pozitie dominanta), evaluari de concentrari economice, precum si in investigarea efectelor anticoncurentiale ale actelor administrative emise de autoritatile locale si centrale.

De asemenea, a participat la formularea pozitiei Consiliului Concurentei privind proiecte de hotarari de guvern, legi si ordonante cu posibil impact anticoncurential si a facut campanii pentru cresterea gradului de cunoastere a regulilor concurentei in Romania. Din februarie 2013, Georgeta Gavriloiu a reprezentat Consiliul Concurentei la Comitetul Consultativ al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE).

Citeste si:
Concurenţa a pus ochii pe comercianţii de măsti medicale: riscă...
Consiliul Concurenţei...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
CORONAVIRUS | Ce bunuri pot rechiziționa autoritățile de la populație
Setari Cookie-uri