Peste 400 de kilograme de droguri, dintre care 70 de kilograme de cocaina neagra si 330 de kilograme de heroina, au fost confiscate de politisti in 2015, fiind prinse 60 de grupari infractionale, dupa ce au fost facute aproximativ 1.500 de perchezitii.

Potrivit Politiei Romane, 2015 a fost anul marilor capturi de droguri, in luna aprilie fiind ridicate 70 de kilograme de cocaina neagra, iar in luna iulie, alte 333 de kilograme de heroina, potrivit Mediafax.

Politistii antidrog specializati in combaterea criminalitatii organizate au facut, anul trecut, peste 1.500 de perchezitii, au pus in aplicare mandate de aducere si au ridicat din locuintele celor vizati droguri de risc si de mare risc, arata Politia Romana intr-un comunicat de presa transmis luni.
Aproximativ 60 de grupari de trafic de droguri au fost destructurate in urma a 600 de actiuni efectuate de politisti in 2015.

In urma actiunii din aprilie, politistii antidrog au ridicat 70 de kilograme de cocaina neagra, in valoare de 4,2 milioane de lei, drogurile fiind livrate din Germania. In acest caz, pentru a le ascunde, membrii gruparii au injectat drogurile in peretii interiori ai unor corpuri de mobilier. Mai multe persoanele au fost arestate in cauza, a precizat Politia Romana.

Trei luni mai tarziu, in iulie 2015, politistii antidrog au gasit, in rezervorul unui autotren, 333 de kilograme de heroina. In cadrul actiunii au fost efectuate cinci perchezitii, iar polistii au ridicat 136.000 de euro, doua autoturisme de lux, mai multe telefoane mobile, calculatoare si laptopuri. Membrii gruparii au fost arestati si cercetati pentru trafic de droguri de mare risc si trafic international de droguri de mare risc.

Citeste si:
Bataia din Piata Constitutiei a pornit de la doua gasti rivale
Bataia din Piata Constitutiei...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Trei kilograme de droguri gasite la Vama Nadlac