Cei patru candidati inscrisi pentru functia de procuror sef al DNA au sustinut, joi, interviurile la sediul Ministerului Justitiei, urmand ca ministrul Tudorel Toader sa isi anunte decizia vineri, la pranz, scrie Ziare.com.

Este vorba despre Florentina Mirica - procuror-sef serviciu la Sectia de combatere a coruptiei din cadrul DNA, Cristian Lazar - procuror sef adjunct la Sectia urmarire penala din cadrul Parchetului General, Marius Iacob - procuror sef adjunct al DNA si Elena Grecu - procuror sef serviciu in structura centrala a DNA.

Potrivit procedurii stabilite de ministrul Toader, fiecare candidat a avut dreptul la o jumatate de ora pentru sustinerea proiectului de management si la o ora pentru a raspunde intrebarilor adresate de membrii comisiei constituite in vederea desemnarii viitorului sef al DNA.

Urmeaza ca ministrul Toader sa anunte vineri, la 12, daca alege si propune pe vreunul dintre acesti patru candidati pentru functia ocupata in acest moment de un procuror sef interimar sau daca reia procedura de selectie, in cazul in care niciunul dintre cei patru nu il va fi convins.

Propunerea ajunge apoi pe masa CSM, pentru un aviz consultativ, si ulterior la presedinte, care va semna decretul de numire in functie sau poate refuza desemnarea, o singura data si motivat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri