Direcția Națională Anticorupție a transmis un comunicat de presă în care acuză comunicarea publică făcută de Ministerul de Interne cu privire la perchezițiile făcute într-un dosar în care mai mulți polițiști și angajați RAR sunt cercetați pentru fapte de corupție, scrie Digi24.ro.

Purtătorul de cuvânt al Ministerul Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a susţinut o declaraţie de presă, la sediul MAI, în care a dat detalii despre acțiune.

„Probele administrate au evidenţiat crearea unei reţele de intermediere a obţinerii permisului de conducere prin fraudarea probei teoretice şi a celei practice în schimbul unor sume cuprinse între 5.000 şi 7.000 euro pentru un permis. Printre suspecţi sunt şi angajaţi ai Serviciului de Permise şi Înmatriculări Suceava, dar şi alte persoane fără calitate specială implicate în activitatea ilegală de obţinere a permiselor de conducere şi înmatriculare a vehiculelor.”, a anunțat Dajbog.

După anunțul făcut de purtătorul de cuvânt al MAI, Direcția Națională Anticorupție a transmis un comunicat de presă în care susține că declarația „nu are la bază date oficiale din ancheta penală”.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri